Toteutamme puunkorjuut ja muut metsätyöt Kiteen alueella

Tarvitsetko apua puunkorjuun, maanmuokkauksen tai metsän parannuksen kanssa? Me hoidamme metsätyöt puolestasi ammattitaidolla Kiteen seudulla!

Ota yhteyttä

Monipuoliset palvelut metsätöiden ammattilaiselta

Asiakaskuntaamme kuuluu kaikenkokoisia yrityksiä sekä yksityisiä metsänomistajia, joille tarjoamme monipuolisia metsätöitä. Näistä töistä erityisesti puunkorjuu on erikoisaluettamme. 

Palvelukokonaisuuksiin tarjoamme seuraavia omalla kalustolla tuotettavia palveluita:

  • Koneellinen puunkorjuu

  • Metsän parannus.

Palvelualuettamme on Kitee ja Keski-Karjala.

Kysy lisää palveluistamme

Metsän parannus

Metsän parannuksella tarkoitetaan kaikkia puuntuottokykyä, puuston laatua sekä puutavaran kuljetusmahdollisuuksia parantavia toimenpiteitä. Niihin lukeutuu esimerkiksi metsäojitus ja metsäteiden rakentaminen. Olemme yksi harvoista metsänparannustöitä harjoittavista toimijoista. 

Yksityismetsissä tehtävään metsänparannukseen on mahdollista saada valtion rahallista tukea.

Koneellinen puunkorjuu

Suomessa puunkorjuu tehdään lähes poikkeuksetta koneiden voimin. Tällöin korjuussa työn tekee hakkuukone, jota kutsutaan usein myös motoksi tai harvesteriksi. Puut kaadetaan, karsitaan ja katkotaan, minkä jälkeen ne viedään metsästä välivarastolle. Koneellisessa puunkorjuussa käytössämme on valikoima ajanmukaisia ja laadukkaita koneita, joilla varmistamme tarkan työn jäljen.

Puunkorjuu ja maanmuokkaus ovat vaativia töitä, jotka vaativat ammattilaisen asiantuntemusta. Me tarjoamme metsätöihin apua Kiteen ja Keski-Karjalan alueella. Soita ja pyydä tarjous!

Ota meihin yhteyttä